اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

سقوط شاخص اعتماد مصرف‌کننده در آمریکا پس از جنگ با ایران

سقوط شاخص اعتماد مصرف‌کننده در آمریکا پس از جنگ با ایران بر اساس نتایج یک نظرسنجی، شاخص اعتماد مصرف‌کننده در آمریکا به دلیل جنگ علیه ایران کاهش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 15
کد خبر: ۳۰۳۹۷۳

به گزارش راهبردمعاصر، به نقل از رویترز، نتایج یک نظرسنجی که روز جمعه منتشر شد، نشان می‌دهد شاخص اعتماد مصرف‌کننده در آمریکا در اوایل ماه مارس کاهش یافته است.

بر اساس این گزارش، افت شاخص به دلیل جنگ در خاورمیانه و افزایش قیمت بنزین که خانوارها را نسبت به وضعیت مالی خود نگران کرده، رخ داده است.

در گزارش «نظرسنجی‌های مصرف‌کنندگان دانشگاه میشیگان» آمده است که شاخص اعتماد مصرف‌کننده در ماه جاری میلادی به عدد ۵۵.۵ رسیده که در مقایسه با رقم نهایی ۵۶.۶ در ماه فوریه، افت محسوسی را نشان می دهد.

با این حال، این عدد بهتر از پیش‌بینی اقتصاددانانی بود که در نظرسنجی رویترز شرکت کرده و سقوط این شاخص به سطح ۵۵ واحد را پیش‌بینی کرده بودند.

این نظرسنجی در بازه زمانی ۱۷ فوریه تا ۹ مارس انجام شد و حدود نیمی از مصاحبه‌ها پس از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران انجام گرفت.

این جنگ باعث افزایش قیمت نفت در آمریکا شده است به طوری که داده‌های انجمن خودروی این کشور (AAA) نشان می‌دهد قیمت بنزین از شروع جنگ تاکنون بیش از ۲۱ درصد جهش کرده و به ۳.۶۳ دلار در هر گالن رسیده است.

جوآن هسو، مدیر این نظرسنجی، در این باره گفت: مصاحبه‌هایی که پیش از اقدام نظامی علیه ایران انجام شده بود، نشان‌دهنده بهبود شاخص اعتماد نسبت به ماه قبل بود، اما اعداد پایین‌تر ثبت شده در ۹ روز پس از آن، دستاوردهای اولیه را کاملاً از بین برد.

وی افزود: طیف وسیعی از مصرف‌کنندگان بدون توجه به درآمد، سن و گرایش سیاسی، همگی گزارش داده‌اند که انتظاراتشان برای وضعیت مالی شخصی‌شان کاهش یافته که به طور میانگین این کاهش ۷.۵ درصد در سطح ملی بوده است.

در بخش دیگری از این نظرسنجی، سنجش انتظارات مصرف‌کنندگان آمریکایی برای تورم در سال آینده بدون تغییر باقی ماند و روی عدد ۳.۴ درصد ایستاد. همچنین، انتظارات برای تورم در امریکا طی پنج سال آینده کمی کاهش یافت و از ۳.۳ درصد در ماه گذشته به ۳.۲ درصد رسید./مشرق

کلمات کلیدی: آمریکا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار